PLANTANT SAVINES.

Hola a tothom!!

Aquest divendres 22 de Febrer, els Mamma Mia i els nostres companys de 5è B hem anat al bosc a plantar savines.

Es tracta d´una zona de bosc que va ser víctima de l´incendi de Benirràs a l´any 2010. Allà ens varen explicar que els pins ja estan tornant a crèixer (és un bosc "bebé", com va dir molt bé na Daniela G.), però les savines necessiten "ajuda", perquè la seva reproducció és més complicada, com naltros ja hem après.

En total es varen plantar unes 120 savines, amb el nostre esforç i la nostra il.lusió. Som conscients de  què allò que hem fet és molt important, perquè coneixem el potencial que tenen els arbres contra problemas mediambientals greus com el calfament global i el canvi climàtic.

Aquí teniu les nostres imatges plantant savines!!!





































Ah!! I també hem sortit al diari!!!   ;)


Podeu publicar un comentari explicant com us vàreu sentir plantant les vostres savines!!!








Comentaris

  1. a mi lu de reforesta me va parezcot mol divertid
    Daniela g

    ResponElimina
  2. HOLA MAMMA MIAS !!!, SOC NA IRENE, EM VA ENCANTAR ANAR A REFORESTAR, VA SER MOLT DIVERTIT.
    JO PENSAVA QUE ANIRIEM A PLANTAR MES SAVINES ( 10 APROX. PER PERSONA ) PERO NO PASA RES, PER AL MENYS EN VAREM PLANTAR UNES QUANTES ( BUENO... 120 EN TOTAL, ES BASTANT).

    AL PRINCIPI EL NOSTRE GRUP VA TENIR ALGUNES DIFICULTATS EN PLANTAR LA PRIMERA SAVINA, PERO DESPUES, JA VA SER MES FACIL PLANTAR LES DEMES.
    QUE GUAI, HEM SORTIT EN EL DIARI !!!

    ADEU I FINS DEMA.
    IRENE

    ResponElimina
  3. Hola, ajo me va agradar plantar savines i em vaig sentir molt be i me va agradar el meu grup tambe les sabines li varem posar un nom a cada savina.

    M'agradat ser la reina carnestoltes pero a la classe de 3 anys sensevoler me he equivocat pero m'agradat molt i tambe ten ganes de que sigui dimecres per fer la gimcana. Maria Bibiloni :)



































































    ResponElimina
  4. Jo em vaig sentir molt bé perquè sents com que estàs ajudant per al medi ambient i com hi havia més persones és com que som molts que estam donant la seva col·laboració i si molta més gent ajudés, el problema de l'escalfament global se sabatitzaria.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

VIATGE FINAL DE CURS!!!

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM