PODEM COMPRAR SENSE PLÀSTIC?

Hola!!

Avui hem conegut una cadena de supermercats que eliminarà els plàstics d´un sol ús, peró... coneixeu algun lloc al vostre poble o a altres llocs on es pugui comprar sense plàstics?

Publiqueu els vostres comentaris!!!!


Altra pregunta per investigar:

Sabem que la quantitat de CO2 es mesura en kg, però... com es fa per "pesar" el CO2 ?

Comentaris

  1. Hola, a jo me pareix molt be que el Lidel elimini tots els plastic, tambe altres supermerkats podrien llevar tots els plastics. Maria Bibiloni :) .

    ResponElimina
  2. Hola, m'agradat la excursio amb el amics lectors, tambe m'agradat jugar pel bosc amb els amics lectors. Maria Bibiloni :) .

    ResponElimina
  3. Hola sóc Jordi i crec que la resposta a la pregunta de com pesar el CO2 és que es troba en estat gasós però es pot solidificar si es sotmet a temperatures imferiore de -79º C i liquar quan es dissol en aigua això vol dir que hai que passar el co2 a líquid per pesar-se. Bon cap de setmana Jordi.

    ResponElimina
  4. cris una pregunta per la prova de dilluns y a que estudiar les propietats de les operacions amb les fraccions , els nombres natural y els nombres decimals no?

    ResponElimina
  5. hola soc na Daniela i jo pens que si pudem compra sense plastic sino am tela

    ResponElimina
  6. Bon día, soc en Rodrigo, jo penso que tambe es pot compra menjar sense plastic en el mercat de FRUITa ecologica que esta obert els dissabtes en Can Tixedo, fin dilluns.

    ResponElimina
  7. Soc de nou en Rodrigo, la resposta a SA pregunta de cómo pesa el CO2 crec que es aixo: En una tonelada de CO2 22.727 moles y un mol de un gas ideal es igual a a 22,4 litro. así pues, una tonelada de CO2 ocupará unos 510 m3.

    ResponElimina
  8. Bon dia. Jo he buscat per internet i nomes em sortia lidl, lidl lidl lidl......
    Pero la meva tia te una botiga (fruites i verdures can toni vedrane) i van a llevar el plastic (les boses) i les canviaran per boses de tela!!!!

    ResponElimina
  9. hola!!! per jo heu donat amb la clau!! el millor lloc per comprar productes sense plàstic són els mercats i les botigues que tenen productes de proximitat!!! allà podem comprar productes més naturals, menys elaborats i processats químicament, i més respectuosos amb el medi ambient. segur que n´hi ha algun a prop de ca vostra!! cris.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

VIATGE FINAL DE CURS!!!

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM