TALLER DE DENSITATS

Hola a tots i totes!!

A partir de la conferència sobre propietats de materials, avui hem fet un taller per calcular la densitat d´alguns materials sòlids.

Sabem que la massa, el volum i la densitat són propietats dels materials. També sabem que la densitat és la relació entre la massa d´un objecte (no el pes!!!) i el volum de l´aigua que desplaça quan el col.locam en un recipient amb aigua.

Aquí teniu les imatges del taller d´avui!!











Mamma Mia, publiqueu els vostres comentaris explicant quines dificultats us heu trobat en la vostra pràctica.   Demà ho comentarem abans d´anar a GESA!!!

Comentaris

  1. HOLA MAMMA MIAS, SOC NA IRENE, EL NOSTRE GRUP AL PRINCIPI HA ANAT MOLT BE, ENS EM ORGANITZAT BE I CADA UNA HA FET LA SEVA PART ( PESAR, AIGUA,... )

    AUNQUE, HE SENTIT QUE JO HE SET LA QUE HA FET LA MAJOR PART DEL TREBALL, JA QUE LES MEVES COMPANYES LA MAJORIA DE TEMPS S'ENTRETENIEN ( AMB ALTRES COSES QUE NO EREN TAN IMPORTANTS ).

    CREC QUE NO ENS HA RESULTAT MOLT DIFICIL FER LA PRACTICA I UN GRUP ENS HA AJUDAT A COMPRENDRE MILLOR COM HO TENIEM QUE FER.

    ADEU MAMMA MIAS.
    FINS DEMA.

    IRENE

    ResponElimina
  2. Hola, Irene pot ser que tenguis rao de que ens despistavem amb altres coses,
    no ha estat tan dificil la part practic i si ens hem posat d'acord amb qui feia la part de el aigua,pesar,... ,tambe he estat agust amb el meu grup. Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  3. Hola sóc Jordi jo he estat a gust amb el meu grup al principi no sabíem molt bé com calcular la densitat però al final emos pogut calcular la densitat d'una taronja, una pedra ... Al principi ens emos posat diacuerdo en qui pesa, va per aigua ... Asta matí.

    ResponElimina
  4. Bona tarda MAMMA Mia!! Sóc en Víctor!!
    Per jo, el més dificil del taller de densitat ha set mesurar quan de liquid desplaçava l'objecte perque no ho podiem fer amb el got de mida.
    Passeu una bona tarda Mamma Mia!!
    VÍCTOR

    ResponElimina
  5. Bona nit Mamma mías, una gran dificultat que he vist a ser que no Tenien les mateix es ideas i ens costaba fijarnos dacord per ahora com es feel pero en general no hi ha hagut molt es dificultats

    ResponElimina
  6. Hola bona nit soc na Lorena per a mi a set una catástrofe i se m'ha caigut l'aigua i medir cuan pujaba l'aigua cuan posabes l'objecte bona nit find dema

    ResponElimina
  7. Hola, m'agradat anar a gesa i al poliesportiu.Maria Bibiloni :).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

VIATGE FINAL DE CURS!!!

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM