PROPIETATS DELS MATERIALS

Hola!!

Avui dilluns en Rodrigo, en Toni i en Jordi ens han explicat la seva conferència sobre PROPIETATS DELS MATERIALS, i ens han sorgit les següents preguntes per investigar:

-El bronze es pot "derretir"?

-Quin material és més dens, la sorra o l´aigua?

-Què es necessita perquè es podreixi un material?

-De què està feta la plastilina? Té algun component de plàstic?

-Què és la tensió superficial d´un líquid? Té alguna cosa a veure la tensió superficial dels líquids amb l´experiment de l´aigua i la "maizena"?


RECORDEU que, per dimecres d´aquesta setmana heu d´investigar un mínim de 3 preguntes. Si podeu investigar totes, molt millor!!











Comentaris

  1. Hola, m'agradat molt la conferencia i a estat interesant, pero el que mes m'agradat a set els experiments sobretot el del aigua i la maizena. Maria Bibiloni:).

    ResponElimina
    Respostes
    1. No he pogut fer totes lespreguntes pero he fet 4 preguntes menos 1 per que no trop la informa cio de la palastilina. Maria Bibiloni :).

      Elimina
  2. BON DIA A yo també m'agradat molt i el experiment sobretot perque era molt guai coerala reacció de la maizena amb el aigua
    ;) BONA TARDA, JAN

    ResponElimina
  3. La part practica estava molt be i aquestes preguntes son molt interesants

    ResponElimina
  4. Hola sóc Jordi el esperiment de la maizena I l'aigua es diu liquid no newtoniano es per que us ajudi. Fins dema Jordi.

    ResponElimina
  5. Hola, la xerada de na Rita ha estat intresant, na Cris te rao amb el paper perque el tendriem que reutilitzar i no gastar tant de paper com alguna altra gent .Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  6. hola soc na lorena la xerrada de na rita ha estat molt interesant i tenc moltes ganes de anar a la sortida a gesa per vore com es

    ResponElimina
  7. Hola, ha estat intresant la xerada de primers auxilis.Maria Bibiloni :).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM

PARAULES POLIDES