NO TAN BONES NOTÍCIES SOBRE MEDI AMBIENT


Avui na Irene i en Kenay ens han explicat que van escoltar una notícia sobre una jove que va recollir 50.000 pilotes de golf del fons de la mar, a Califòrnia.
També hem sabut que s´han inventat unes pilotes de golf que es desfan i són menjar pels peixos.

La reflexió és que sempre podem trobar una alternativa respectuosa amb el medi ambient i els éssers vius, si la volem trobar... Només és qüestió de voluntat!!!


PER TORNAR A LLEGIR LA NOTÍCIA SOBRE LA JOVE QUE RECULL PILOTES DE GOLF, PIQUEU AQUÍ.


PER VEURE LA NOTÍCIA SOBRE LES PILOTES DE GOLF - MENJAR PER PEIXOS, PIQUEU AQUÍ.

També en Toni ha comentat que una marca de cotxes ha comercialitzat un cotxe híbrid que funciona amb gasolina i gas natural. Podeu investigar una mica a veure què trobau!!!  Ànims!!

Comentaris

  1. Gràcies Cris, jo crec que és molt bona idea el de les pilotes de golf que es desfan amb aigua i es tornen en menjar pels peixos, el que ha tengut aquesta idea és conscient que cal contaminar menys el mar.

    ResponElimina
  2. Hola, quina pasada lo del a jove i les pilotes de golf, i que be que an fet les pilotes de golf. Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  3. HOLA MAMMA MIAS !!!, SOC NA IRENE, QUAN VAIG VORA AQUESTA NOTICIA, EM VA SORPRENDRE MOLT LA QUANTITAT DE BOLES DE GOLF QUE HI HAVIA PER LA MAR I COM UNA ADOLESCENT HA POGUT RECOLLIR 50.000 D'AQUESTES.
    M'AGRADA MOLT PENSAR QUE HI HA MOLTA GENT EN EL MON QUE ESTA DISPOSTA A FER ALGUNA COSA, PER PETITA QUE SIGUI, PER EL MEDI AMBIENT.

    ES MOLT INTERESSANT COM ALGU HA POGUT CREAR AQUESTES BOLES DE GOLF QUE ES DESFAN DINS L'AIGUA I QUE DESPRES SIGUIN MENJAR PELS PEIXOS.

    ADEU I FINS DEMA.
    IRENE

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM

PARAULES POLIDES