BONES NOTÍCIES PER AL MEDI AMBIENT

Hola Mamma Mia!!

Aquí teniu unes notícies positives relacionades amb el medi ambient. Us convido a llegir-les!!

PER LLEGIR LA NOTÍCIA "ALIMENTOS DESNUDOS DE PLÁSTICO" PIQUEU AQUÍ.


PER LLEGIR LA NOTÍCIA "PLANTAN 66 MILLONES DE ÁRBOLES EN 12 HORAS" PIQUEU AQUÍ.

PER LLEGIR LA NOTÍCIA "NETEJA PLATJA SA TALAIA" PIQUEU AQUÍ.


Per favor, publiqueu aquest comentari explicant una o més de les següents qüestions:

-Què passaria si les iniciatives que has llegit en les notícies anteriors s´extenguessin arreu del món?
-Tu podries fer alguna cosa per col.laborar amb aquestes iniciatives? Quina o quines?

Passeu bon cap de setmana!!!

Comentaris

  1. Hola, he mirat les dos noticies i son molt interesants i els de la India an sembrat molts de arbres. Maria Bibiloni :)

    ResponElimina
  2. A jo hem pareix que aquestes noticies de Medí ambient están molt be i que hi hauría que tenir mes capañes de posar els aliments sense res de plástic i de reforestar.

    ResponElimina
  3. Hola, si aquesta noticia se extenguess seria maravillos, per que aixi posarien aliments sense plastic i que sigu reutilitzables , jo col.laboraria posant menys plastic a tot el mon i sembrant molts d'arbres per tot el mon. Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  4. HOLA SÓC KENAY A MI EM SEMBLA MOLT BÉ LA NOTÍCIES DELS MERCATS DE NOVA ZELANDA PENSO que A ESPANYA TAMBÉ HAURÍEM DE FER ESO I En LLEGIR AQUESTA NOTÍCIA PODEM CONSCIENCIAR A GENT PERQUÈ ENS AJUDI.

    ResponElimina
  5. TAMBÉ SOBRE LA NOTÍCIA DE L'ÍNDIA EM SEMBLA INCREÏBLE QUE TANTA GENT HAGI COOPERAT PER A PLANTAR TANTS ARBOLES PERÒ EM SEMBLA MOLT BÉ.KENAY XD

    ResponElimina
  6. hola!!!! recordeu que nosaltres també anirem a reforestar!!! ens unim a la iniciativa de la índia!! m´encanta la idea d´intentar contagiar a altres persones perquè també ho facin. nosaltres ja sabem el gran poder que tenen els arbres contra el calentament global i el canvi climàtic que tant de mal està fent a tot el planeta. estaría molt bé donar-ho a conèixer a altres persones!!! cris.

    ResponElimina
  7. Hola sóc Jordi jo m'he llegit les notícies i eren molt interessants, m'ha semblat molt impressionant el que han consegido plantar 66 milions d'arbres en un dia i em sembla que aquesta força bé que la gent pugui agafar el menjar que vulgui sense usar plàstic, jo col·laboraria comprant en supermercats que usin menys plàstic i tinc moltes ganes d'anar a reforestar. Bon cap de setmana Jordi.

    ResponElimina
  8. Hola soy Yoel yo me he leído la noticia de la plantación de 66 millones de arboles impresionante!!!!!! si esto se expandiese por todo el mundo abría muchos mas arboles no abría tanto co2 porque los arboles lo recogerían i lo convertirían en oxigeno.
    Nosotros podríamos ayudar plantando algún árbol debez en cuando.

    ResponElimina
  9. hola soc en Joan jo crec que tendrien que ser aproximadament molts millions de persones per plantar tants arbres (crec!!!).
    Em pareix una molt bona idea que tot el mon deixi de utilitzar els plástics.

    jo intent no utilitzar plástics d'un sol us en casa.
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

VIATGE FINAL DE CURS!!!

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM