COSES A RECORDAR

Hola Estimats i Estimades!!

Aquí us faig un llistat de les coses que tenim:

-Divendres 7 na Maria B. i na Lorena faran la seva conferència sobre la funció de relació i tendrem la xerrada de la policia sobre tecnologia i xarxes socials. També farem la darrera part de les sessions sobre les paraules que utilitzam per tractar-nos els uns als altres.

-El dilluns 10 hem d´entregar 2 coses: l´etiqueta decorada de Nadal (per un costat escrivim un missatge o frase de Nadal i per l´altre fem una decoració de Nadal cuidada i polida). També hem de fer l´activitat de cercar 3 obres d´art que contenguin punts i/o línies (al drive, carpeta "Geometria i art"). Recordeu que hi ha una part obligatòria i una part voluntària!!   Reviseu l´agenda, please.

-El dimarts 11 teniu la prova de conferències: heu de repassar l´esquema de l´estructura interna dels éssers vius" (carpeta d´estudi) i tota la informació penjada al drive sobre la cèl.lula i la funció de nutrició.

-El dimecres 13 teniu la prova de ODS: heu de llegir un parell de vegades el document que teniu a la carpeta de ODS (drive) i el full sobre consum responsable (carpeta d´estudi). A la prova haureu de relacionar situacions reals amb els ODS. També haureu d´explicar què es fa a casa i a escola sobre els ODS.

Crec que de moment no hi ha res més!!

Aquí teniu algunes fotos dels dibuixos que heu fet sobre el pont de Millau (geometria i art) i algunes activitats fetes aquesta setmana.

Podeu publicar algun comentari sobre què us sembla el que estem treballant i aprenent a classe!!  Gràcies.





VÍDEOS: QUÈ ES FA A LES PITIÜSES SOBRE ELS ODS?


ACTIVITAT "QUÈ FEM A CASA I A ESCOLA/CLASSE SOBRE ELS ODS?




Comentaris

  1. Hola, els ponts de Millau alguns son molt xulos, que be an quedat!!! . Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  2. HOLA MAMMA MIAS !!!, SOC NA IRENE, ES VERITAT QUE HI HAVIA PONTS DE MILLAU MOLT XULOS I MOLT BEN FETS.
    M'ESTÀ AGRADANT MOLT EL QUE ESTEM TREBALLLANT I APRENENT A CLASSE, M'AGRADA MOLT EL PROJECTE ( GEOMETRIA I ART ) I TAMBÉ LES COSES NOVES QUE APRENEM.
    6È, NO ES TAN DIFICIL COM JO PENSAVA.

    EM VA PAREIXER MOLT INTERESSANT LA SETMANA EN LA QUE ENS VAREM CENTRAR EN EL BLACK FRIDAY I EL CONSUM EXCESSIU, JA QUE ENS VA CONCIENCIAR BASTANT I TAMBÉ M'AGRADA EL QUE ESTEM FENT SOBRE ELS ODS.

    ADEU I FINS DIMECRES.
    QUE PASSEU UNA BONA SETMANA.
    IRENE.

    P.D : MOLTA SORT A TOTS PER LES PROVES.
    AAAHH I ME ENCANTA LA NADALA QUE CANTAREM, M'AGRADA MOLT MÉS QUE LA QUE ANAVEM A CANTAR.

    ResponElimina
  3. Bon dia Mamma Mia!! Sóc en Víctor!!
    A jo m'esta pareixent un poc dificil lo del dibuix tecnic però estic segur de que amb un poc de practica i aprenentatge podre millorar-ho.
    Passeu un bon dia festiu!!
    VÍCTOR

    ResponElimina
  4. Hola, m'agrada el que estem estudian de geometria i art es facil, me encanta la nadala que estam practican. Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  5. Hola. molt bona sort a els exsamens a tots. Maria Bibiloni :).

    ResponElimina
  6. hola, soc na Júlia !!!
    al final els dibuixos del pont de millau van quedar molt be tots hem vaig quedar sorpoesa de lo be que estaben la malloria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

VIATGE FINAL DE CURS!!!

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM