SORTIDES

Mamma Mia!! Quina setmana més repleta de sortides!!  Ahir dimecres, festival Barruguet i exposició Es Fameliar i pobladors d´Eivissa, i avui dijous, visita a l´IES Balàfia!!

Al festival Barruguet vàrem poder gaudir de l´obra "Refugi" de David i Momma, sobre 2 persones que intenten trobar el seu lloc, des de dos circumstàncies personals molt diferents.

A l´IES Balàfia ens han mostrat moltes coses!! En primer lloc hem fet una petita "visita turística" per tots els espais del centre: aules d´informàtica, plàstica, música, despatxos dels profes, gimnàs,... També hem fet unes pràctiques de laboratori: un grup ha treballat aspectes de biologia i un altre grup ha fet unes pràctiques de química i física. Molt interessant!!   També en Pau i na Maria, antics alumnes de la nostra escola, ens han explicat la seva experiència a l´institut durant aquest curs, i han tengut la gentilesa de respondre a totes les nostres preguntes. I, també, els alumnes que estudien per ser cambrers ens han convidat amablement a un petit "cóctel". 

Quines han estat les vostres impresions sobre l´institut?  Publiqueu els vostres comentaris!!!









VISITA A L´IES BALÀFIA:


































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

CAPES DE LA SUPERFÍCIE TERRESTRE i LA LLUM

PARAULES POLIDES