XERRADA DE LA POLICIA LOCAL SOBRE ELS PERILLS DE LA TECNOLOGIA.

També avui divendres ens han visitat na Mònica i en Pedro, policies locals del municipi de Santa Eulària.

Ens han explicat que ells formen part d´una unitat que s´encarrega de solucionar problemas i conflictes amb menors, i que col.laboren amb escoles, instituts i altres entitats.

Una de les idees més potents que ens han transmés és que totes les conductes tenen les seves conseqüències, fins i tot les conductes dels menors. Aquestes conseqüències s´apliquen segons la gravetat i circumstància en què s´han produït. Cada cas s´avalua particularment, i s´apliquen conseqüències ajustades a cada cas. Els treballs comunitaris solen ser les més utilitzades.

Després ens  han explicat pautes i consells sobre l´ús dels aparells tecnològics (les famílies les podeu llegir als fulls informatius que us faran arribar els vostres fills i filles).

Per jo, la frase que resumeix la xerrada, és aquesta que ha dit na Mònica al final:

RESPECTA PERQUÈ ET RESPECTIN.

Bon cap de setmana!!!


Comentaris

 1. Hola sóc jordi jo recordo els consells per a les noves tecnologies i li entri el foli imformativo als meus pares. Bon cap de setmana Jordi.

  ResponElimina
 2. hola soc en joan, jo crec Que és molt important el tema de la seguretat a les noves tecnologies i a les xares socials.
  jo amb Quan jugo només ho faig amb els meus amics o coneguts i també tinc la tablet preparada per a la meua edat.

  fins dilluns.

  ResponElimina
 3. hola, soc na Júlia !!!!
  Jo crec que la xerra da de policies va esta entretinguda i que ens van ensenyar coses que necessitavem saber i que eren importants per nosaltres

  Adeu!!!

  ResponElimina
 4. hola sóc kenay i a jo m'a semblat molt interessant l'explicació que van fer els policies sobre Internet.A mes jo en tots els jocs em poso un nick i nomes joc online amb amics o coneguts. També m'a funcionat molt bé el regal que ens van donar i el paper informatiu

  ResponElimina
 5. Respostes
  1. HOLA ROBER!! QUÉ BÉ!! TENIM GANES DE VORE´T!!! CRIS.

   Elimina
 6. Holaaa soc na Maria Ferrer hi a Jo SA xerrada dels policies me va pareixer molt interessant i vaig aprendre coses que no sabia i als meus pares els hi va servir molt es paper informatiu i la vinyeta per el ordenador ja la tinc posada!

  Adéuuu!

  ResponElimina
 7. Bon dia, soc na laurs per a jo la xerrada dels policies em va servir de molt ja que jo tinc xarxes socials i ara estic asseguranme de que sigui segura.
  Molts petons :)

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

TÈCNIQUES PER FER ESQUEMES I RESUMS

PROGRAMA DE RÀDIO SOBRE IGUALTAT DE GÈNERE

PARAULES POLIDES